Menu Content/Inhalt
Salon Willy
Ligging Kapsalon
Loading map...

Wij zijn te bereiken via
1. Via de snelweg A2/E314, afrit Wilsele, Putkapel, Kessel- Lo, richting Putkapel, Kessel- Lo. (Limburglaan) Twee ronde punten langsrijden. De Kesseldallaan volgen die overgaat in de Eenmailaan. Aan het derde ronde punt bent u reeds op de Becker Remyplein. Hier rechtsaf. Aan de rechterkant van het plein vindt u ons op de nr 12. Parkeerplaats is voorhanden aan de overkant (opgepast: betalende parking met parkeerautomaten)

2. station Leuven.(2de marker) Te voet: 15 minuten. De ondergrondse reizigerstunnel richting oplopende perronnummers volgen. Eenmaal de helling opgelopen op het einde van het station, begeeft u zich langsheen de fietsenstalling, naar beneden (Martelarenlaan). De bocht volgen tot aan de verkeerslichten (kruispunt met de Diestsesteenweg), niet hier oversteken maar aan de verkeerslichten beneden. Hier de Diestsesteenweg oversteken en de Leuvensestraat inlopen die overgaat in de Becker Remyplein. Nr 12 is aan de linkerkant van het plein gelegen.

3. station Leuven.(2de marker) Met de Bus. Lijn 2, richting Kortrijk Dutsel komen voorbij de Becker Remyplein. Lijn 310 (Vroeger lijn 10) Aarschot komt voorbij ons.